heroicons/solid/shopping-cart

Sale: extreem hoge kortingen tot wel -70%

Behulpzame informatie over poppers

Beginners gids voor het (veilig) gebruiken van poppers

Poppers; de dingen die wel een effect hebben op je lichaam, maar toch ook helemaal geen drugs zijn. Dit vloeibare goedje zit verpakt in een kleurrijk glazen flesje, meestal per 10 ml, 15 ml of 30 ml. Maar goed, als het geen drugs zijn; wat zijn het dan wel? In deze uitgebreide beginnersgids, gaan we jou informeren over verschillende soorten poppers, wat het zijn en hoe je ze kunt gebruiken.

Wat zijn poppers?

Poppers zijn kleine flesjes die veelal worden verkocht. Deze flesjes zijn gevuld met een vloeistof waarvan je de dampen kunt inademen. Als je dit doet, kun je voor een korte tijd genieten van de effecten van poppers. Wat die effecten precies zijn, komen we straks op terug. Het is wel goed om alvast te benoemen dat poppers niet echt drugs zijn. Wat het wel precies zijn, is lastig om te identificeren. Er zitten verschillende soorten stoffen in poppers, deze stoffen staan niet in de opiumwet. De opiumwet bestaat uit twee lijsten: lijst 1 voor harddrugs en lijst 2 voor soft drugs. De stoffen die in poppers zitten, staan op geen een van die twee lijsten. Daardoor zijn het geen drugs, maar kun je wel genieten van de ontspannende effecten.

Wat is de werking van poppers?

Poppers zijn dus geen drugs, maar als je ze inademt, hebben ze absoluut effecten op het lichaam. Na het inademen van de poppers, wordt je overspoeld door een warm gevoel. Veel mensen vinden dit een lekker gevoel. Daarnaast zullen je spieren heerlijk ontspannen en zul je je zelf ook lekker diep ontspannen voelen. Veel mensen kiezen ervoor om poppers te gebruiken tijdens de seks en dat is niet zonder reden. Deze vloeistoffen zullen er namelijk voor zorgen dat de gevoelens die je normaliter remmen (ook op het gebied van seks), afnemen. Dat betekent dat je minder terughoudend bent tijdens het gebruik van de poppers. Daarnaast versterkt het je lustgevoelens en kan het zelfs - wanneer het op het juiste moment wordt ingenomen - je orgasme versterken.

In het kort:

  • Veroorzaakt een sterke daling van de bloeddruk
  • Geeft een intense roes van maximaal één minuut
  • Spierverslappende werking
  • Versterkt het orgasme
  • Nemen remmingen weg

Poppers inhaleren

Wat zijn eventuele risico's?

Poppers zijn geen drugs, maar hebben wel effecten op het lichaam. Net als alle andere producten met soortgelijke werkingen, zit er helaas ook een risico aan het gebruik van poppers. Wat dat is en hoe je het kunt voorkomen, leggen we je graag uit. First things first: heb jij hartklachten? Dan wordt het sterk afgeraden om poppers te gebruiken. Dit product is namelijk zeer bloeddruk verlagend. Dat is ook de reden dat je zo licht in het hoofd wordt nadat je ze hebt ingenomen. Ook mensen die van nature al een zeer lage bloeddruk hebben, zullen waarschijnlijk intenser op de poppers reageren. Houd hier rekening mee als je het gaat gebruiken. Wanneer je poppers gebruikt is het - ongeacht de situatie - belangrijk om het voorzichtig en met zorg aan te pakken. Poppers zorgen dus voor een lage bloeddruk, dat kan leiden tot misselijkheid, hoofdpijn en duizeligheid. Het kan dan ook best zo zijn dat je valt, net als wanneer je veel te snel opstaat. Probeer het daarom eerst even rustig uit. Op een moment waarop je lekker de tijd kunt nemen.

Zijn poppers verslavend?

Als je tot zo ver in het artikel bent gekomen, vraag je je misschien wel af of poppers verslavend zijn. Het antwoord is nee: poppers zijn fysiek niet verslavend. Het kan wel zo zijn dat je naar verloop van tijd minder effecten van de poppers gaat ervaren. Dit noemen we ook wel tolerantie. Op het moment dat je regelmatig poppers neemt, gaat je tolerantie omhoog en heb je dus meer nodig om de effecten even sterk te blijven merken. Ook kan het zo zijn dat je op een gegeven moment merkt dat je seks met poppers lekkerder vind dan zonder. Dat kan ervoor zorgen dat je liever seks hebt met poppers. Dit is een psychologische verslaving en geen fysieke. Zo lang je de poppers met zorg en verantwoordelijkheid gebruikt, kan er niet zoveel misgaan.

Poppers flesjes

Poppers gebruiken tijdens de seks

Poppers zijn een middel die voornamelijk worden gebruikt tijdens de seks. Tuurlijk, ze weten ook echt wel hun weg te vinden tijdens huisfeestjes, maar ze zijn het populairst onder hen die op zoek zijn naar wat extra spanning en sensatie tussen de lakens. Zoals eerder benoemd, zorgen poppers ervoor dat je je minder laat remmen op seksueel gebied. Dit kan het makkelijker maken om voor het eerst iets te doen wat je spannend vind. Daarnaast kunnen poppers je orgasme flink versterken. Als je dit middel inneemt op het moment dat je klaarkomt, kun je dus extra intens genieten van een orgasme. We vertelden eerder in dit artikel al dat poppers helpen bij het ontspannen van het lichaam. Dit is erg fijn als je anale seks hebt. Veel mensen die anale penetratie seks hebben, merken dat de kringspier wat kan aanspannen. Poppers helpen bij het ontspannen van het hele lichaam - en zo ook de kringspier. Dit maakt het makkelijker om anaal gepenetreerd te worden zonder dat je last hebt van die aangespannen kringspier.

Poppers veilig gebruiken

Poppers zijn als het ware sex hulpmiddelen. Het zijn geen speeltjes, maar het kan de ervaring van seks wel verbeteren. Nadat je de poppers hebt ingenomen, zal je lichaam anders reageren op de seks. Dit zorgt bij veel mensen voor een betere ervaring, waarbij ze meer of anders kunnen genieten van de seks. Bij alles wat je inneemt, is het belangrijk dat je het op een veilige manier doet. In het volgende stukje van deze tekst, lees je meer over de veiligheidsmaatregelen die komen kijken bij het gebruik van poppers.

Niet door iedereen te gebruiken

Poppers zijn wel veilig te gebruiken, maar helaas niet voor iedereen. De risicogroepen - die we zo gaan benoemen - kunnen beter wegblijven van poppers. Dit zijn de risicogroepen: mensen met hartproblemen, hartritmestoornissen, hartklep afwijkingen, een verzwakte hartspier, een hersenschudding, hersentrauma's en aneurysma's. Ook zwangere personen en personen die borstvoeding geven, wordt absoluut afgeraden om poppers te gebruiken. Als je twijfelt of je ook binnen deze risicogroepen valt, is het verstandig om de dokter te raadplegen, voordat je aan poppers begint. 

Hoe gebruik ik poppers?

De hamvraag van vandaag is waarschijnlijk hoe je poppers op een veilige manier kunt gebruiken. Het antwoord is simpel: snuif het damp van de poppers op. Als je dit doet, zul je de effecten erg snel merken. Zo simpel is het eigenlijk, je hoeft voor de rest niets meer te doen. Het kan wel slim zijn om voor de seks alvast een condoom om te doen, als je dit wenst. Poppers kunnen je namelijk minder alert maken op gevaar en risico's.
Iets wat je vooral niet moet doen is poppers drinken. Poppers mogen namelijk nooit, maar dan ook nooit gedronken worden.

Dit kan leiden tot levensbedreigende situaties. Gebeurt dit toch? Blijf rustig, maar bel direct de spoedeisende hulp. Het proberen te verwijderen door jezelf te laten braken, kan de situatie alleen maar verergeren. Doe dit dan ook niet. Zorg daarnaast ook dat de poppers niet in contact komen met bijvoorbeeld je ogen en huid. Als dit wel gebeurt, is het van belang dat je rustig blijft en het lichaamsdeel spoelt. Als je daarna geen pijn of andere kwaaltjes hebt, hoef je geen contact te zoeken met een medisch professional. Poppers zijn ook niet geschikt om te gebruiken in combinatie met erectiemiddelen zoals Kamagra of andere soortgelijke producten.

Poppers snuiven

Verschillende soorten poppers

Net als bij alles op het gebied van seks, zijn er veel veel verschillende soorten poppers. Deze verschillende soorten poppers zorgen allemaal weer voor een unieke roes. Wij vertellen je graag een aantal verschillen tussen de bekendste soorten poppers. Op die manier kun je een goede en weloverwogen keuze maken voor poppers die bij jou passen. De werking van de verschillende poppers hangt af van de werkzame stoffen in de poppers. In dit artikel gaan we het hebben over onze populairste stoffen, namelijk: (iso)pentyl nitrite, Isapropul nitrite of Isoamyl nitrite. Wat de verschillen zijn, leggen we je graag uit. 

Pentyl nitriet

Poppers op basis van pentyl nitrite, zijn een populaire keuze onder veel mensen. De poppers waarbij de werkzame stof pentyl nitrine is, staan erom bekend dat ze intens zijn. Ondanks dat zijn ze goed te gebruiken door mensen die wat minder ervaring hebben met poppers. Deze stoffen zijn namelijk goed gebalanceerd en daardoor makkelijk verteerbaar. Vrijwel direct nadat je hebt gesnoven zul je een heerlijk euforisch gevoel ervaren. Bekende poppers met pentyl nitrine als werkzame stof zijn onder anderen: super Rush, Jungle juice poppers, Gold extra strong poppers, Amsterdam poppers en Jungle Juice platinum. Er zijn nog een hoop andere poppers die binnen de pentyl nitrine categorie vallen. 

Propyl nitriet

Propyl nitriet is een andere werkzame stof die je in poppers kunt vinden. Poppers op basis van deze stof, staan bekend om hun krachtige werking. Je hebt dan ook maar een klein beetje nodig om van het gewenste resultaat te kunnen genieten. Bekende poppers met Isapropul nitriet als werkbare stof zijn onder anderen: Blue Boy poppers, Red fist poppers en Amsterdam Pink poppers. Er zijn nog een hoop andere poppers die binnen de propyl nitrine categorie vallen. 

Amyl nitriet

Poppers op basis van amyl nitriet, worden door gebruikers omschreven als de sterkste poppers van Nederland. Poppers met deze samenstelling staan dan ook bekend om hun krachtige werking en zijn daarom geliefd onder ervaren gebruikers. Doordat deze poppers de sterkste op de Nederlandse markt zijn, raden wij af om hier meteen mee te beginnen. Het is beter om even te wachten met het gebruiken van deze poppers, totdat je wat meer ervaring hebt opgedaan met andere poppers. Bekende poppers met Isoamyl nitriet als werkbare stof zijn onder anderen: Amyl poppers, Rush zero poppers en Amsterdam the Cleaner poppers. Er zijn nog een hoop andere poppers die binnen de Isoamyl nitriet categorie vallen.

Rush Butanol Poppers 10ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

5,95
Rush Copper Deluxe Poppers 10ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

5,95
Super Rush Original Amyl Poppers - 10 ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

5,95
Rush Brut Premium Poppers - 10 ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

5,95
Iron Fist Poppers - 10 ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

5,95
Quicksilver Original Poppers - 10 ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

5,95
Rush Imperial Gold Poppers - 10 ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

5,95
Wings Black Poppers - 10 ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

5,95
The Beast Poppers - 10 ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

5,95

Roma Gold Poppers - 15 ml

(1)

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

6,95
Jungle Juice Black Label Poppers - 15ml

(3)

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

6,95
Blue Boy Poppers 15ml

(1)

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

6,95
JJ Taiwan Blue Poppers 15ml

(1)

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

6,95
Amsterdam Special Poppers 15ml

(1)

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

6,95
Iron Horse Poppers 15ml

(4)

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

6,95
Man Scent Poppers 15ml

(1)

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

6,75
Jungle Juice Plus Poppers 15ml

(1)

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

6,95
Jungle Juice Platinum Poppers - 15ml

(1)

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

6,95
The Real Amsterdam Poppers 15ml

(1)

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

6,95

Rush Butanol Poppers 24ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

7,50
Rush Imperial Gold Poppers 24ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

7,50
Rush Copper Deluxe Poppers 24ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

7,50
LMFAO Boom Boom Pentyl Poppers 24ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

7,50
Fist Extra Pure Poppers 24ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

7,50
Fist Deep Formula Black Label Poppers 24ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

7,50
LMFAO Propyl Poppers 24ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

7,50
Super Rush Black Label Pentyl Poppers - 24ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

8,95
Spunk Poppers 24 ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

7,50
Rush Zero Red Poppers - 24 ml

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis.

7,50

Algemene werking

Alle verschillende soorten poppers zorgen voor hun eigen ervaring. Toch hebben poppers over het algemeen een soortgelijke werking. Hoe dat precies zit, leggen we je graag uit. Het werkt zo: poppers zorgen ervoor dat de bloedvaten groter worden. Dit leidt tot meer bloedstroom en een lagere bloeddruk. Hierdoor voelen mensen een warm en licht gevoel, vooral rond hun hoofd en nek. Poppers helpen ook de spieren te ontspannen. Dát is iets wat alle poppers doen, het is immers hetgeen wat poppers tot poppers maakt. De omschrijvingen van de verschillende popper soorten kloppen alsnog wel. Je kunt het een beetje zien als de additionele kracht van de popper. Ze maken in de basis allemaal de bloedvaten wijder, waardoor je bloedstroom zal stijgen en je bloeddruk zal dalen. 

Wil je poppers proberen?

Op het moment dat je (voor het eerst) poppers gaat kopen, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In het laatste stukje van deze tekst, lees je nog een aantal bruikbare tips voor het kiezen van de juiste poppers. 

Welke poppers passen bij mij?

Oké, er zijn dus echt heel veel verschillende soorten poppers. Dat kan het lastig maken om een keuze te maken, vooral omdat de namen van de verschillende poppers niet eens zo gek veel zeggen over de producten. Toch is het bij poppers erg belangrijk om je ervaringsniveau in overweging te nemen bij het kiezen van je eerste poppers. Poppers die zijn gemaakt op basis van pentyl nitriet, zijn waarschijnlijk de allerbeste keuze voor beginnende gebruikers. Deze poppers zijn namelijk sterk, maar niet zo sterk dat je niet meer weet waar je het zoeken moet. Daarom zorgt de pentyl nitriet voor een prettige eerste ervaring: sterk, maar niet oncomfortabel sterk. Wij ook aan om lekker te beginnen met bijvoorbeeld een Rush popper. Poppers met deze werkzame stof zijn trouwens ook prima geschikt voor ervaren gebruikers. Ook isopropyl nitriet kan prima gebruikt worden door beginnende gebruikers. We raden wel af om - als beginner - te kiezen voor poppers op basis van isoamyl nitritet. Dit is de krachtigste van het stel en kan onprettig aanvoelen als je nog helemaal geen ervaring hebt. Als je al wel meer ervaring hebt en toe bent aan de volgende stap, zijn de Isoamyl poppers waarschijnlijk precies wat je zoekt. Het kiezen van de juiste popper hangt dus helemaal van je eigen ervaringsniveau af.

Verschillende inhoud (ml)

Er zijn verschillende volumes, de meest voorkomende zijn: 10 ml, 15 ml en 30 ml. Op het moment dat je een nieuwe gebruiker bent, is het het handigst om te beginnen met een klein flesje van 10 ml, op die manier kun je goed experimenteren. Een popper is op zijn best, wanneer je hem net hebt geopend. Daarna kun je hem hergebruiken, mits je hem op een goede plek bewaart. Hoewel de meningen over een goede plek nog weleens verschillen, geeft onze seksspecialist Jess aan dat de koelkast een goede plek is om de poppers te bewaren. "Het is vooral belangrijk dat je ze op een plek met een consistente temperatuur bewaart", aldus Jess. "Vaak verliezen poppers na drie weken tot één maand hun werking".

Poppers voor de eerste keer gebruiken

Als je poppers voor de eerste keer gaat gebruiken, is het van belang dat je het voorzichtig doet. Zoek een plek op die redelijk kan doorluchten, zodat de geur van poppers niet helemaal in de ruimte blijft hangen. Doe vervolgens voorzichtig het potje open, breng je neus dichtbij de geopende dop, maar voorkom dat je neus contact maakt met het flesje. Inhaaleer daarna de aroma's. Omdat de effecten van poppers ontzettend snel voelbaar zijn, zul je bunnen een mum van tijd een gevoel van euforie en ontspanning ervaren. Daarnaast zul je merken dat je je minder geremd voelt en op een ontspannen wijze een leuke avond tegemoet gaat. Snuif de eerste keer vooral niet te veel, je bent namelijk nog helemaal niet bekend met het gevoel. Daarnaast kan te veel snuiven, leiden tot hoofdpijn.

Dit zeggen anderen

  • Jungle Juice Black label: "topfavoriet !", "1 van de beste poppers die op de markt zijn." en "Snelle levering en uiteraard topkwaliteit"
  • Amsterdam Special Poppers: "Vriendelijk in gebruik.. En geen bijwerkingen.", "Lekker" en "Goed spul.
  • Blue Boy: Bij bestelling van setje verschillende poppers zit deze er altijd bij. Geeft prettige rush, eenvoudig lekker, zonder hoofdpijn achteraf", "Ik had hiervoor nog nooit poppers gebruikt, maar na het eerste gebruik was ik om. Heerlijk gevoel, geen bijwerkingen. Deze pak ik nu heel regelmatig erbij voor net dat beetje extra, heerlijk!", "Product van hoge qualiteit en levering zeer snel zoals altijd bij MisterMitch!"

Zijn poppers legaal?

Ja, de poppers die je kunt bestellen bij MisterMitch zijn legaal. Dat betekent niet dat alle poppers legaal zijn. Of een popper wel of niet vrij verkocht mag worden, hangt volledig af van de werkzame stof die erin zit. De originele poppers (allereerste!) waren op basis van amyl nitriet, deze stof is illegaal en mag niet langer verkocht worden. De andere stoffen, zoals bijvoorbeeld hierboven beschreven, vallen allemaal onder de Warenwet en mogen dus wel legaal verkocht worden. 

belco-chat

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen!

Doorgaan naar afrekenen